Jumaat, 19 Oktober 2012

Hari bersejarah

Tahukah kamu bahawa semalam adalah hari bersejarah buat blog ini? semalam aku lupa update blog. Hari semalam dalam sejarah sejak blog ini ada, buad pertama kalinya aku terlupa nak update. Pergh!


Kalau aku tak bagitahu, mesti korang tak tahukan. Ah, mencik lah macam nie. Aku sorang jer yang follow blog nih. Ah mencik ah, mencik. Huhu~ serius aku lupa update semalam. Semalam memang aku ada plan nak update. Aku balik rumah jer terus melompat atas katil dengan gaya terjunan bebas. Lepas tu aku on laptop. Dalam 2 menet setengah, semua dah ready termasuk connect broadband. Aku pun online laa kejap. Memula aku main facebook. Tapi lepas tu lampu broadband mula tunjuk signal emergency. Macam otromen tapi kali nie kaler hijau. Tu maknanya line adalah sangat the very slow. Siput babi pun mampu memotong dengan jayanya kalau berlumba dengan line internet. Disebabkan itu, aku decide nak tunggu. Sambil tu aku main game. Entah macam mana lepast tu semuanya gelappp...

Ya, gelappp...


Ahhh!! terjaga aku dari lamunan. Aku capai hemfon Nokia 100 dan tengok jam dah pukul 1:06am. Watdefish mang!! aku kat mana nie? Yaman? biar betul. Padahal aku lelap sekejap jer. Banyak laa aku punya sekejappp. 3 jam kott tertidur. Dah la tak mandi lagii. Dabel the fun! heh!

Dan begitulah lebih kurangnya flashback saya. Sebab tu la aku tak update blog. Korang jangan mara ok. Jangan la lepas nie korang tak nak berak kat sini pulak. Datang la berak kat sini selalu. Ok.

Oklah, mi kari aku dah kembang dah. Nak makan dan lepas tu start kerja. Babai~

6 ulasan:

  1. haha...lupa berak bole x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ishhh. Jangannn. Bahaya tu. Sila berak dengan kadar segera sebaik sahaja ingat. Tak baik qada' masa berak nih.

      Padam
  2. hahahahaha..gila dasyat..main game pun boleh tertidur??hahaha.. ajarkan aku ilmu tu!!! hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah. Kalau boleh, aku nak bagi kau jer abam Boni. Sumpah aku tak nak simpan. Boleh pulak aku tertido sambil main game. Nasib baik tak tertidur sambil layan porno. Rosak imej aku kang. Hahah. xD

      Padam
  3. pelik, boleh pulak tertido kan? tlg ajar blh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak nak! tak boley ajarrr. Huhu~ ;P

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...