Rabu, 3 Oktober 2012

Arghh! benci ah!

Jijik!

Itu la yang aku rasa. Walaupun tak laa sekotor mana pun tetapi at least rasa benci itu ada. Oh sebelum itu, aku bukan benci kamu. Jangan risau, aku tak la sekejam itu. Sebenarnya aku nie jenis yang susah untuk membenci orang. Tapi kalau aku dah benci... hmm... masuk blacklist lah jawabnya. Bak kata orang puteh, see you in hell! masalahnya, aku tak ingin masuk hell. Kalau kau nak, masuk lah sendiri. Hihi.

Apa yang aku benci tadi? oh ya, sebenarnya aku benci tengok kuku tangan dan kaki aku ni haa. Panjang semacam. Kalau dibiarkan lagi selama 2 minggu, pasti sukar untuk korang bezakan aku dengan beruang bila korang pandang kuku tangan dan kakiku. Eh, macam catchy laa pulak. Kuku kakiku. Kukukukukui3.


Kenapa tak potong saja? yeah the thing is, aku nie jenis yang tak suka nak potong kuku melainkan dihari isnin, khamis mahupun jumaat. Memandangkan hari ini hari rabu, maka aku tak suka laa nak potong kuku. Sebenarnya hari isnin haritu aku ada plan nak potong, cuma lepas tu aku terlupa. Kalau Miss S tahu, mesti dia kata aku banyak makan semut. Ntah apa laa yang diingatkan. Sebenarnya I teringatkan you darling (cewah!). Jangan laa marah hokayy. >.<

Tapi masalahnya kalau tak potong, kuku nampak panjang dan fugly sahaja. Tahukah kamu apa itu fugly? fugly itu merupakan kombinasi fuck dan ugly jadi aku satukan mereka jadi fugly. Siesly huduh. Aku rasa, lipas pun boleh berteduh dari hujan dan panas dibawah kuku aku nie. Selamat, ruangan yang besar dan terlekat sisa-sisa makanan dan mengandungi enzim-enzim yang diperlukan oleh badan. Its a perfect home for the veghy ohsem lipascroaches. Kalau panjang sikit lagi, tikus rumah aku pun maybe memilih untuk lepak disini juga. Arghh!!

Dah lah, taip panjang-panjang pun tak guna. Bukannya bertambah cantek pun kuku tanganku ini. Tapi, ada satu kelebihan bila berkuku panjang. Boleh korek telinga menggunakan jari kelingking. Wakakakakakak. Haipp!! dah dah. Nanti korang fikir benda lain yang boleh dikorek selain telinga plakk. Aku blah dulu. Nak cuci jamban. Buhbyeee~

8 ulasan:

  1. kuku kmk pun lom ptg tok. tlg potongkan, blh? :p

    BalasPadam
  2. @cik fizah Jum kita pergi kedei potong kuku. Huhu~ ;P

    BalasPadam
  3. biarlah panjang bro.. dah panjang lagi best. apa lagi bila kuku hitam dengan daki dan sisa2 taik..hahahahahahaha

    BalasPadam
  4. @boni kacak Aku pun asa macam tu gak. Baiklah, lepas nie aku nak simpan panjang-panjang. Baru laa dapat kumpul banyak daki. Huhu~ lalalalalala. ;D

    BalasPadam
  5. peh sebelum potong buat entry dulu. wakaka

    BalasPadam
  6. @gamepoint amd Heheh. Sies aku benci tengok kuku aku sekarang. Tak tahan dah nie. Erghhhh!!

    BalasPadam
  7. banyak sangat makan semut dan anai-anai, sebab tu la lupa. :p

    BalasPadam
  8. @Miss S Erk?! hmm. Baiklah. T^T

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...