Isnin, 15 Oktober 2012

First day kerja ditempat baru...

*Entri nie aku taip petang tadi... -.-'

Peh! first day kerja. Nervous, seram, takut, menggigil, tergamam, terkesima, setim, semua ada. So far ok. Rakan sekerja semua boleh masuk punya. Plus dieorang pun tak jauh beza dengan aku. Kami semua masih remaja. Tapi yang boss2 tu memang pangkat pakcik lahh! tapi dieorang ok. Setakat nie laa. Huhu~

Walaupun pagi tadi aku bangun agak awal, tapi aku tak dapat tidur dalam van. Aku pun tak tahu kenapa, padahal dalam van tu selesa. Maybe aku masih rasa kekok kot sebab tak kenal lagi member2 dalam van tu. Hopefully besok aku tak perlu bangun awal sangatt laa macam pagi tadi. Tadi pun macam driver tu ada cakap nak pickup dekat rumah. Pagi tadi aku terpaksa tunggu dekat pasar tak jauh dari rumah aku. Tak jauh tu pun jauh sebenarnya. Kalau boleh nak jer mintak dieorang pickup depan bilik aku. Boleh ker macam tu? hahah.

Yang buat aku dizzy semacam bila dengar boss2 bercakap. Ye la, sebab dieorang jepon kan. Aku rasa macam dalam drama laa pulak. Pening kepale aku. Haduii~

Ok lah, malam nanti aku update lagi. Nak gi jamban jap. Asal gatal eh lubang dubur nih. Ishh! ok lah, see you soon. :)

Iklan murah : Suka tengok penguin diatas menari? jum check this out...

6 ulasan:

  1. kerja dengan bersungguh2....haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baiklah. Huhu~ thank you. :)

      Padam
  2. lubung dubur ? eeee kau ni .

    wehh kau ni kat jepun ke hapeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak ah. Tapi aku kerja dengan company jeponn.

      Padam
  3. kerja kat jepun ke??? huhuhu.. btw, kerja elok2 tau.. mula2 memang macam tu, lama2 okay la tu.. ambil pengalaman... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak ah Lady Ainaa, kerja dengan company jepun jer tapi still kat Malaysia. :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...