Jumaat, 12 Oktober 2012

Apa dah jadi...

Hurm...

Sebenarnya aku nak update entri dari pagi tadi. Draft dah ada, semua dalam kepala. Cuma aku tak tahu kenapa, tak tertaip dari tadi. Tapi sekarang aku tak dapat nak update, sebab aku rasa depress sangat. Hmm. Takde mood pulak nak update.
Tertekan...

Tengok lah nanti, mungkin aku update bila aku balik. For sure, aku ada "something" yang aku nak luahkan disini. A very deep serious shit. Mungkin aku akan update... mungkin tak...

Dah lah. Aku nak off laptop. Menghirup udara dingin diluar pulak. Sayonara~

Panas atau sejuk?


4 ulasan:

  1. takde idea pun dah siap satu entry . kehkeh

    BalasPadam
  2. kering idea la tu..hehe

    BalasPadam
  3. @Fendy Bukanlah! huhu~ malas nak menaippp.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...