Isnin, 22 April 2013

Nak update tapi tak terupdate...


Dah setengah jalan dah...

Sebenarnya.. tadi aku nak update blog cerita pasal Kafein. Tapi bila dah setengah jalan, game Liverpool - Chelsea buat aku tak fokus sangat nak cerita pasal kafein. Mata aku dah lekat kat tv dan skrin hempon. Sekejap-sekejap tengok tv, kejap lagi layan WeChat. Aku tak tahu aku fokus kat mana sebenarnya. Tangan aku pulak buat kerja sendiri. Macam biasa, menari balet diatas papan kekunci. Peh! papan kekunci dowh!! gila baku bahasa aku pakai. Keyboard lah weyy! keyboard!

Sekarang ni Chelsea tengah lead 1 gol hasil tandukkan Oscar. Aku rasa Reina memang tak expect gol tersebut.

Dan sebenarnya.. dari tadi aku tahan kencing. Tak boleh tahan dah ni. Aku saje jer nak update blog. Hahah. Wei, gelak la sekali weyy. Gelak laa.

Okay lah. Nak lari-lari masuk toilet cari toilet bowl. Babai~


Ciao!

4 ulasan:

  1. hemmmakkk...knek dh kol 1.48 pgi..aku mk g kemeh juak lok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jum kemeh bersama. Dapat jimat minyak. Ehhh?? :O

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...