Ahad, 17 November 2013

Suhu 39°C

Demam guwa masih tak kebah. Gara-gara bersteamboat tempohari. Senanya guwa nak cita pasal kejadian malam tu, tapi memandangkan guwa demam & tak mampu nak apdet blog, guwa jadi malas nak cerita. Sekarang guwa masih kesejukkan peluk diri sendiri. Agak-agak suhu badan guwa cecah 39° C. Panas woa~ tapi guwa rasa sejuk. Kenapa? adakah hukum keseimbangan tenaga di apply disini?

Hidung guwa masih berair. Sekejap-sekejap guwa tarik. Kalau kena timing, tarik panjang-panjang satu kali memang naik stim. Rasanya guwa lagi sanggup hidung berair dari tekak kering macam semalam. Tension gila rasa. Guwa bawak baring, sekejap-sekejap terlelap mimpi apa entah. Dah la mimpi ngeri. Kalau mimpi "sedap" tu tak apa la jugak.

Sekarang ni guwa berkira-kira nak mandi atau tak. Kena pulak cuaca hujan. Memang baring peluk diri sendiri macam ni memang sedap. Kalau peluk orang lain, confirm tanak sebab tak selesa peluk guwa. Agak-agak, Miss S nak tak peluk guwa? bahahahah. Maafkan guwa, guwa giloz sekejap. Time cenggini memang otak senget sikit. Tak berapa nak centre. Mihmihmihmih.

Ok ah. Guwa nak bertaffakur jap. Fikir apa decision patut guwa buat.

P/S: Doakan guwa cepat sembuh. Next next week guwa dah nak jumpa Miss S. Huu~

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 ulasan:

  1. Take care and jgn lupa mkn ubat, keyh? ;)

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Okay sayang. Bahahahahah. Cam siott jerr. xD

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...