Isnin, 3 Disember 2012

Kembali sennyyiummm

Pernahkah korang menonton drama korea Full House suatu ketika dahulu? siapa yang pernah tengok, sila cabut bulu ketiak 3 helai. Masa tu lagu nyanyian Hujan, eh silap, Rain bertajuk Un Myung (betulkan kalau aku silap) adalah agak femes dan menjadi pujaan ramai dara dan anak dara tua yang melayan drama nie petang-petang. Lagu nie jugak pernah masuk carta lagu feberet dan wajib nyanyi bagi jejaka perasan kachak tatkala mandi.

Panas & Hujan - Rumah Penuh

Lagu nie juga pernah dialih bahasakan, maksud aku versi berbeza iaitu dalam bahasa melayu yang didendangkan oleh Saiful err... aku tak ingat saiful apa. Mungkin Saiful Apek barangkali ataupun Saifull house. Ahahahah. Ok, lawak itu agak hambar, tapi tak apa, tahun depan aku cuba lagi. Dalam bahasa melayunya, lagu tersebut diberi nama Kembali Senyum.

Haa... nampak tak? nampak tak permainannya disituu? sila baca balik tajuk entri.


Sebenarnya, intro dengan tajuk entri aku takde kaitan yang signifikan pun. Aku kaitkan sebab ada penggunaan istilah yang sama. Apa yang kembali senyum sebenarnya? aku laa yang kembali sennyyiumm. Kenapa? sebab berukband aku dah mula beroperasi seperti dahulu. Sebelum nie berukband tak dapat beroperasi kerana disyaki menghidapi masalah senggugut dan juga apendik C. Tapi tak mengapa, kini berukband aku dah boleh mula berlari, melompat, bergayut dan berguling-guling dengan cerianya. Antara salah satu buktinya adalah, aku dapat update entri tengah-tengah malam macam nie. Huhu~

Ok lah, tu jer yang aku nak update. Kangkang aku dah gatal nie, mintak digaru. Huhu~ nasib baik kangkang, kalau "adik" aku tadi... hmmm... malaslah nak cerita...

Ok, tu jer. Babaiiiii~ >.<

10 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alaa... ye kerr? takpe laa. Huu~

      Padam
  2. wah.bagus2.. lepas ni macam lipas kudung la ko online ye???hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Taklah. Lepas ni aku akan online bagai aur dengan tebing. Heheh. x)

      Padam
  3. penggunaan bahasa...haha...rumah penuh..aku tgk gk citer ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh. Mesti ko perasan yang ko Rain, kan? ;P

      Padam
  4. Balasan
    1. Ape yang untungnye syg oi? ;3

      Padam
  5. full house is too old like a windows 95 la mijii . haha .

    oh ya , bukan saiful tapi izwan pilus :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'ah laa. Saiful tu yang nyanyi lagu Meteor Garden, kan? thanks Amy sebab betulkan.

      Old, but gold Amy. Remember that. :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...