Isnin, 5 November 2012

Update sikitt..

4 hari dah tak update. Broadband down, enough said. Ni pun aku curi-curi nak update. Jantung berdegup kencang sambil menahan kentut. Please jangan bagitau bos aku, kalau tak... mesti dia baca blog aku. Malu dowh. Aku bukan tak nak update kat opis cuma aku rasa malas dan rasa tak best. Mana nak perah otak lagi, kalau tak perah aku blend jer dalam blender. Sebab nak dapatkan jus yang menghasilkan idea yang superpowerrrrr (sebut dengan bersemangat sekali. Sekali jer.) Lepas tu nak gunting gambar lagi, nak tampal lagi. Lepas tu nak hias-hias lagi. Lepas tu.. lepas tu... argghhh!! macam-macam hal lah.


Ya Allahhh!! mi aku dah kembang dowhhh!! tadi aku masak mi tomyam. Perut lapaa. Ok ok, nanti aku update lagi. Babai~

12 ulasan:

  1. kah kah efek gambar tu membesar dgn muka mamat tu camtu -__-"

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah. Aku pun baru perasan kott. Huhu~

      Padam
  2. at least update...hehe

    BalasPadam
  3. tu tak cukup kembang lagi bro.. seeloknya ko kena tunggu sampai mi tu hancur.. baru ada umpphh..hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Erk?! mesti rasa macam telan mop, kan? huhu~

      Padam

  4. tiba2 bos kau jadi follower blog ni...hahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mintak-mintaklah kannn. Heheh. x)

      Padam
  5. aku faham perasaan ko kt ofis tu.. bila bnyk bnde nk kene setelkan, semua bnde pon jadi payah... kene wat itu la, kene wat ini la, arghhhhh.... tensen woaa... smpi nk komen entri ko ni pon aku tensen...arghhhh... kah3....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baguslah kalau kau mengerti... perasaan dipankreas ku iniiii.. huu~

      Padam
  6. kehkeh . kau ni addict blog rasanya .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aku pun rasa macam tuu. Huhu~

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...