Jumaat, 9 November 2012

Hanya di radio...

Salam Jumaat semua, penghulu segala hari

Tak perlu tanya kenapa jarang apdet. Berukband masih lagi down dan tak sedarkan diri. Aku dah try tampar, kencing, ludah tapi masih jugak tak bangun2. Mintak tolong korang semua doakan kesejahteraan berukband aku. Doa doakan dia cepat sembuh. Kalau tak, jarang laa aku nak apdet blog lepas nie. Huu~ T^T

Korang tau tak, lately nie aku dah mula nak menjinak-jinak kan diri mendengar radio. Entah macam mana boleh jadi macam nie. Padahal aku nie bukan jenis yang gemar mendengar radio. Memule tu aku layan Hot fm tapi sekarang nie dah tak dah. Aku prefer layan Era fm. Aku tak tahu kenapa tapi the most probably reason sebab aku nak dengar JoHaRa kott. Sies, layan gelak2 sorang2 depan pc macam orang gila, itu la rutin aku sekarang.

JoHaRa - Trio yang best! layannn~

Lepas tu, yang aku perasan sejak aku dah mula dengan hobi baru nie aku dah makin kerap download lagu. Asal dengar lagu best jer aku download. Lagu best jer aku download, lagu download jer, aku best. Eh? ape2 jer lah.

Ok lah, nak layan ERA_fm jap. Babai~ ;)

14 ulasan:

  1. mungkin sejak berukband anda xsehat, maka anda kembali berkecimpung dalam bidang pendengaran radio dan lagu??

    erkk

    BalasPadam
  2. selamat mendengar lagu...haha

    BalasPadam
  3. kjap2... td lu ckp yg berukband lu tgah tenat skrg kan??.. pastuh lu ckp lu download plak lagu... erk... apa kes ni?? ada kah ini simile yg igin disampaikan atau hanya ilusi semata2... atau lu download lagu dgn cara ====> taep BANGANG jarak dan anta ke 32229...ahahaha... muhun pencerahan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Owh, maafkan gua. Gua online kat ofis. Gua tak mention eh? my badddd.

      Padam
  4. johara pagi era tu memang siot.. terbelit2 usus aku setiap pagi.hahahahaha

    BalasPadam
  5. aku xpernah dgr radio kat mp3 aku ni. apatah lagi johara

    BalasPadam
    Balasan
    1. Err, okayy. Tak nak try kerr? heheh.

      Padam
  6. xda radio. miskin. hahah. :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ampeyyy jwakk. Bulak li cita. Wekk!! ;P

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...