Sabtu, 17 November 2012

Gula-gula getah itu...

Well, hidup aku kebelakangan ini facing benda yang sama, everyday. Bangun awal pagi, buang taik mata, korek idong, berak 2 saat, dan mandi. Lepas tu siap-siap dan turun kerja. Tapi yang bestnya, balik kerja aku mandi dan lepas tu siap-siap nak jumpa Miss S. Aku offer nak hantar dia balik kerja. Yep, sekarang nie dia dah kerja. Dah 2 minggu dah.

Hampir setiap hari aku dapat jumpa dia. Kadang-kadang aku ajak dia makan dulu, baru hantar dia balik. Itu laa rutin aku. And yesss, aku sukakan nya. I mean the routine. Dan aku pun suka dia. I mean Miss S. Demmit! kenapa aku perlu beri penjelasan untuk setiap penyataan yang aku buat?? hishh!!

So, semalam pun macam tu jugak. Aku ajak dia makan kat luar. We had a good time. Siesly, good time. Lepas makan, aku hantar dia balik rumah. Tu jer laa yang aku nak cerita...


SUPRISEEE!!! You've got punk'd!!

Sebenarnya cerita belum habis lagi. Belum klimaks lagi cerita aku nie. Ok, ni dah nak masuk part penting. Lepas aku balik rumah, aku relaks sambil kentut dengan senang hati. Tak lupa jugak, aku berus gigi dan cuci muka. Pastu aku siap-siap nak beramas mesra dengan bantal busuk aku. Kalau laa aku dah kawen, mesti best kan dapat peluk2 Miss S. Ok kids, stahppp your imagination!! sambung cerita tadi...

Entah macam mana, masa tu aku ternampak chewing gum Extra yang aku baru beli sebelum tu. Dan secara tiba-tiba, aku bagai dirasuk oleh sesuatu. Keinginan tu tak dapat aku tahan lagi. Nafsu mula membuak-buak. Jantung mula berdegup kencang. Tangan aku dah mula gatal-gatal nak meraba. Akhirnya, chewing gum tu aku ratahkan jua. Aku makan se pellet. You know pellet? alaa, dia macam tablet laa lepas kau kunyah dia jadi kenyal macam getah. Kenyal? seriously? dah berabad dah aku tak dengar word tu. Kah3.
Ni la pellet
Aku on laptop. Ingat nak main Dota namun akhirnya lain yang jadi. Instead, aku layan cerita laa pulak. Tak lama lepas layan cerita, Miss S call. Okeyh, nie satu lagi rutin harian aku. Tetiap malam mesti kekoling Miss S. Biasa laa tuu. Huhu~ tapi malam tadi aku dan Miss S dua-dua mengantowk. Kitorang kekoling tak lama. Tak macam selalu. Dia kata dia nak tidur, aku pun okay jer sebab aku pun mengantowk sama.

Lepas tu...

Okay, aku dah tak ingat apa-apa. Aku bangun, aku sedar jer dah pukul 4 pagi. Masa tu baru aku teringat mana perginya chewing gum yang aku kunyah. Seingat aku masa kekoling, aku masih lagi kunyah chewing gum tu. Namun, kepala masih tak stable dan mata perlukan tidur. Aku sambung tidur sekejap tapi tak lama. Setengah jam jer. Then mata aku terbeliak seolah-olah aku ingat sesuatu. Masa tu, confirm aku belum buang lagi chewing gum tu. Masa tu aku takut aku tertelan jer. Jilakaa!! berhenti berdegup rasanya jantung aku.

Tak lama lepas tu, aku angkat dan bangun. Bila aku angkat, terus mata aku ternampak sesuatu. Dekat seluar aku ada something kaler puteh. Melekat ibarat selotape. Dan...

Malas lah aku nak cerita lagi... aku rasa korang pun tahu apa benda tu... -.-'

Damn!


14 ulasan:

  1. haha..last2 kat seluar..

    BalasPadam
  2. padan muka mu yihihihihi.....

    BalasPadam
  3. tu bermaksud time tido mulut ternganga..

    BalasPadam
  4. melekat dekat part mana tu hahahahha

    BalasPadam
  5. cemana lu tidor beraksi ni ? menonggeng ke hapa sampai lekat kat seluar .
    gua syak bukan cewingam yg lekat . harhar XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lu syak ape yang melekat hah? *kekening*

      Padam
  6. aku rasa masa ko tido, ko terbersin.. kat seluar ko yang kaler putih tu sebenarnya adalah gigi ko. gigi ko tercabut masa bersin tu kan?? dan yang ada kat gusi ko sekarang ni sebenarnya adalah gula2 getah tu. baik ko check betul2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah. Ade pulakk macam tuu. -.-'

      Padam
  7. suka glak mkn chewing gum before tido. -.-

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...